WIJN VOOR JOU

Home

WIJN VOOR JOU

Vragen & Antwoorden

Onze site is via SSL certificaten beveiligd. Hierdoor wordt het gegevensverkeer afgeschermd. Wij maken gebruik van de diensten van Rabobank en Ideal voor het verwerken van de betaling. 

Bij ons kunt u wijn per fles bestellen. Stel gerust je favoriete wijnpakket samen. Wij waarderen het als je een bestelling plaats in een veelvoud van 3 flessen. Zo gaan wij duurzaam om met ons verpakkingsmateriaal en kunt u in veel gevallen profiteren van gratis verzending. 

Wij hebben onze site zo gemaakt dat u gemakkelijk wijn kunt vinden waar u naar op zoek bent. Kunt u  deze niet vinden of heeft u een vraag, geen nood, wij vinden het leuk om te helpen. 

Plaats de producten die u wilt in de winkelwagen. De site loodst u door het betaalproces. U ontvangt per mail een bevestiging. Wij gaan direct na ontvangst van de betaling over tot verzending. Normaal gesproken heeft u de wij binnen 1-2 werkdagen in huis. Wij verzenden via DHL, PostNL of bezorgen zelf. Wij hergebruiken verpakkingsmateriaal, want weggooien is niet duurzaam.

Wanneer wij gebruik maken van een bezorgdienst, ontvangt u via de bezorgdienst bericht over levering en/of afhaalopties. U kunt rechtstreeks met de bezorgdienst andere afspraken maken over afhalen / bezorgen, bijvoorbeeld in het geval u niet thuis was op het moment van bezorging. 

Wij doen ons uiterste best om vanuit voorraad te leveren. Een uitverkocht product wordt zo snel mogelijk van de site verwijderd. Is een product niet leverbaar, laten wij dit direct weten. U kunt de bestelling ongedaan maken of wijzigen.

Onze prijzen zijn inclusief accijns en btw. Voor grote bestellingen aan bijvoorbeeld horeca, maken wij graag een passende en vrijblijvende offerte. 

Wij proberen onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Dit doen wij onder meer door efficiënt te vervoeren en verpakken. Wij importeren zelf zonder tussenkomst van derden. Wij verkopen rechtstreeks, zonder tussenkomst van (internet) platforms. 

Wij betalen wel een eerlijke prijs aan onze leveranciers. Zij hebben immers met veel passie voor het vak en respect voor de natuur geproduceerd.

Wij hanteren zelf een eerlijke marge. Onze prijzen zijn doorgaans lager in vergelijking tot andere webshops, maar soms ook niet. Wij vragen daarvoor uw begrip: Wij stunten niet, wij verkopen geen producten met een beperkte houdbaarheid zonder dit nadrukkelijk te vermelden. 

 

Deze website is bedoeld voor onze particuliere afnemers. Wij leveren ook aan horeca en andere bedrijven. Wij maken graag een offerte op maat voor een eenmalige grote bestelling. Wilt u doorlopend bestelling, gaan we graag nader in gesprek over de voorwaarden. Wij hebben de mogelijkheid om de wijnen in de door u gewenste aantallen in te kopen en geconditioneerd op te slaan zodat u gegarandeerd bent van levering wanneer u onze wijnen op de wijnkaart heeft vermeld.  

Dit is erg vervelend, maar wij gaan dit oplossen! Laat ons weten wat er aan de hand is en hoe wij u kunnen bereiken. Wij gaan direct met u in overleg en zoeken samen naar een oplossing. 

Jazeker! Prijzen en voorwaarden verschillen per land. Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden. Doorgaans kunnen wij leveren naar alle landen waar PostNL of DHL onze pakketten kunnen bezorgen. 

De alcoholwet verplicht ons uw leeftijd te controleren wanneer u een bestelling plaatst en wanneer deze wordt bezorgd. 

Wij vragen u bij het plaatsen van uw bestelling of u 18 jaar of ouder bent. Ook zal de pakketbezorger u bij het leveren van uw bestelling vragen een geldig legitimatiebewijs te tonen wanneer hij niet kan vaststellen of degene die het pakket aanneemt ouder dan 18 jaar is. 

Neem contact met ons op. Vragen immers staat vrij en wij helpen graag. 

Ben je 18 jaar of ouder?

NEE? VANWEGE OVERHEIDSREGELS IS DEZE SITE NIET TOEGANKELIJK